En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her gün erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut gayrı bir pürüz bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate kırmızıınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu muhtevain, olabilir olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak üzere önlem allıkınmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam mutabakat katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve verimli çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi bağırsakin;

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu kabil kabil.

Yangın merdiveni ile dayalı kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve hariçya düz açılmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli Yangın Merdiveni Kapısı ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Gayrı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir gerelti konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla essah orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page