Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz sıcak yangın contası.

Olası bir felaketle muhaliflaşıldığında yapıda mevcut insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi yürekin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna allıkınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Sülale ve büro kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç yangın kapısı kere kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın ve müstacel pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir edilen Yangın Kapısı bu dizi temelı modellerde uygun kapı koluna mümasil. 

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kullanılan kapı fitili karınin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlamlanabilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir yangın kapısı malzemedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birgani firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri hareketsiz bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Report this wiki page